Delovni čas:

Od ponedeljka do petka: od 8 do 18

Sobota: od 9 do 12

Nedelje in prazniki: zaprto

Pišite nam

Vozila Ford:
infoford@avto-triglav.si

Vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional:
info@avto-triglav.si

Pokličite nas

Vozila Ford:
(02) / 460 01 50

Vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional:
(02) 460 01 60

Rabljena vozila:
(02) 460 01 29

OBIŠČITE SERVIS, KI IMA VEČ KOT 15 LET IZKUŠENJ

V naših pooblaščenih servisnih delavnicah opravljamo redne servise avtomobilov vseh znamk. Naša izkušena ekipa vam pomaga pri rednih servisih, ličarskih in kleparskih storitvah. Ponudimo pa vam tudi hrambo vaših pnevmatik in ugoden nakup originalnih nadomestnih delov za vaša vozila.

Servis Avto Triglav Maribor

Redni servis

S pravočasnimi rednimi servisi zagotavljamo nemoteno delovanje avtomobila in podaljšujemo njegovo življenjsko dobo. Redno servirisan avto je na vožnjo optimalno pripravljen in tudi bolj varen. Nudimo menjavo olja, filtrov, zavornih ploščic, diskov, kleparsko ličarskih storitev in še več.

Diagnostika, optika in vulkanizerstvo

Ponujamo popravila avtomobilskih klopov in druge napredne preglede ter menjave akumulatorjev. Z računalnikom ugotavljamo in beležimo napake na avtomobilu ter ugotavljamo vzroke težav, ki olajšujejo popravilo.

Servis Avto Triglav Maribor

Optika

Nudimo tudi optično nastavitev in prilagoditev podvozja avtomobila, s čimer zagotovimo brezhibno smer vožnje in vodljivost avtomobila. Pravilna lega na cestišču skrajša pot zaviranja ter vpliva na porabo goriva in pnevmatik.

Ponujamo kakovostne in ugodne vulkanizerske storitve z možnotjo nakupa pnevmatik raznovrstnih znamk za vse znamke avtomobila. Pnevmatike, ki jih tekočo sezono ne potrebujete, lahko pri nas tudi shranite

Stopi v stik z nami s pomočjo spodnjega obrazca


Kontaktni podatki

  • Ptujska cesta 132, 2000 Maribor

Servis Fiat / Alfa Romeo / Jeep / Lancia / Chrysler

Servis Ford