int(2)

Poslovalnica

Maribor

Vse lokacije >

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka: od 8.00 do 18.00

Sobota: od 9.00 do 12.00

SERVIS
Od ponedeljka do petka: Sprejem: 7:30 – 17:00  Delavnica: 8:00 – 17:00

Nedelje in prazniki: zaprto

Pišite nam

Vozila Ford:
infoford@avto-triglav.si

Vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional:
info@avto-triglav.si

Pokličite nas

Vozila Ford:

Denise Semenič: 051 487 941

Vozila Fiat, Jeep, Fiat Professional:
Denis Černoga: 051 412 693

Ivan Šnofl: 041 465 630

Vozila Alfa Romeo:

Miha Bibianko Steinbuch: 051 487 981

Rabljena vozila:

Andrej Ferk: 041 435 678

 

Servis Fiat: 051 305 109

 

Servis Ford: 051 487 940

 

ALFA ROMEO VOZILA

Alfa Romeo je koncept, ki predstavlja izvedbo novih idej. Nove rešitve, novosti v razvoju avotmobilov, nove rešitve za večjo varnost vožnje. Raziščite bogato ponudbo vozil Alfa Romeo za vsako željo ali potrebo. Naj tudi vam Alfa Romeo polepša dan.

ALFA ROMEO GIULIA QUADRIFOGLIO

Popolnoma nova Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je veliko več kot samo najzmogljivejše vozilo znamke Alfa Romeo, kadarkoli ustvarjeno za cestno vožnjo. Predstavlja zlitje inženirstva in čustev, ki lahko zaživi le pri legendarni znamki, kot je Alfa Romeo.

To je zgodba o uspehu športne legende, rojene pred 106 leti, ki je še danes prepoznavna po izjemno izvirni lastnosti: edinstveni strasti do vožnje. Instinktivna. Energična. Tehnološka. Mojstrsko izdelana.

Podrobno o Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

ALFA ROMEO STELVIO

Alfa Romeo že od samega začetka ustvarja vozila, ki spreminjajo način vožnje in ljubezen do avtomobilov. Edinstvena oblika ter tehnologija sta vredni občudovanja in posnemanja. Po več kot 106 letih zgodovine je znamka danes postavila nov mejnik.
Zmogljivi aluminijasti motorji, ki zagotavljajo najboljši pospešek v razredu, štirikolesni pogon Q4, popolna porazdelitev mase v razmerju 50 : 50, premierno predstavljeni tehnološki in varnostni sistemi, najboljše krmilno razmerje v razredu in ročična gred iz ogljikovih vlaken: model Stelvio je tukaj, da izpolni najvišja pričakovanja vsakega navdušenca in voznika ter zagotovi neprimerljiv užitek v vožnji. Združuje udobje in vsestranskost vozila SUV ter neukrotljiv športni duh, ki ga lahko ponudi samo pristna Alfa Romeo.

Linijo ALFA ROMEO STELVIO  odlikujejo:

  • Navdih legendarne oblike Alfe Romeo.
  • Izpopolnjena tehnologija.
  • Vrhunski varnostni sistem.
  • Napredni vmesnik človek-stroj.
Podrobno o Alfa Romeo Stelvio

ALFA ROMEO GIULIA

Da bi izpolnili pričakovanja najzahtevnejših voznikov so največji navdušenci nad vozilom zasnovali, konstruirali in izdelali popolnoma novo vozilo Alfa Romeo Giulia. Pod čudovito in športno karoserijo se skriva pravo srce popolnoma novega vozila Alfa Romeo Giulia: napredna tehnologija, drzen dinamični duh, izjemna zmogljivost ter učinkovitost. Vse to je podkrepljeno z zasnovo, ki v središče postavi voznika in njegova čustva.

Podrobno o Alfa Romeo Giulia

ALFA ROMEO GIULIETTA

Z novimi športnimi detajli videza, izboljšano izkušnjo za volanom, novimi potezami v notranjosti in razširjeno ponudbo motorjev se je Alfa Giulietta pokazala v popolnoma novi podobi. Še bolj športna. Še bolj čistokrvna Alfa Romeo.

Linijo ALFA ROMEO GIULIETTA odlikujejo:

  • Vgrajena najnovejša tehnologija.
  • Brezskrbna varnost.
  • Prepoznavna oblika.
Podrobno o Alfa Romeo Giulietta

Zakaj vozila Alfa Romeo

Financiranje

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija lahko uredite vse potrebno za nakup avtomobila – enostavno, hitro ter prilagojeno vašim željam in zmožnostim – in vaš izbrani FIAT preprosto odpeljete. Več o načinih financiranja. 

Asistenca Alfa Romeo

Asistenca Alfa Romeo je sestavni del programa prednostnega servisa na cesti za lastnike vozil Alfa Romeo, ki so vozilo kupli v pooblaščeni prodajni mreži Alfa Romeo.

Asistenca Alfa Romeo nudi po vsej Evropi niz ugodnosti, vključno z najemom vozila, popravilom vozila in hotelsko namestitvijo.

Alfa Romeo 5 plus

Alfa Romeo 5 Plus je zagotovilo o kakovosti lahkih dostavnih vozil Alfa Romeo, saj priča o našem zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Storitev Alfa Romeo 5 Plus prejmete brezplačno ob nakupu novega vozila Alfa Romeo.

2final-v