Delovni čas:

Od ponedeljka do petka: od 8 do 18

Sobota: od 9 do 12

Nedelje in prazniki: zaprto

Pišite nam

Vozila Ford:
infoford@avto-triglav.si

Vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional:
info@avto-triglav.si

Pokličite nas

Vozila Ford:
(02) / 460 01 50

Vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional:
(02) 460 01 60

Rabljena vozila:
(02) 460 01 29

Fiat Professional Fiorino
Fiat Professional Fullback
Fiat Professional Ducato
Fiat Professional Doblo Cargo
Fiat Professional Doblo Combi

FIAT PROFESSIONAL VOZILA

Blagovna znamka Fiat Professional predstavlja gospodarska vozila proizvajalca FCA Italy S.p.A., skupine, ki temelji na usposobljenih in motiviranih ljudeh, strokovnjakih ter konkretnih dejstvih. Bogata in celovita ponudba izpolnjuje vse prevozne zahteve. Vozila Fiat Professional so zasnovana tako, da zmanjšujejo porabo goriva in stroške uporabe ter ob tem povečujejo dobičkonosnost.

Fiat Professional Ducato

DUCATO

FIAT DUCATO linijo odlikujejo:

 • Dostopnost.
 • Samoizravnalno vzmetenje.
 • Velika prostornina.
Podrobno o Ducato
Fiat Professional Doblo Cargo

DOBLO CARGO

Novi Doblò Cargo ima popolnoma prenovljen sprednji del, ki ponuja veliko sloga in tehnoloških rešitev. Linija pokrova motorja in sprednjega odbijača dodatno izboljša aerodinamiko ter zagotavlja večjo učinkovitost tudi pri nizkih hitrostih.

FIAT Doblo Cargo linijo odlikujejo:

 • Uporabna notranjost, udobje limuzine.
 • Ergonomija in kakovost.
 • Velika izbira motorjev.
Podrobno o Doblo cargo
Fiat Professional Doblo Combi

DOBLO COMBI

Novi Doblò Combi ima popolnoma prenovljen sprednji del, ki ponuja veliko sloga in tehnoloških rešitev. Linije pokrova motorja in sprednjega odbijača dodatno izboljšajo aerodinamiko ter zagotavljajo večjo učinkovitost tudi pri nizkih hitrostih.

FIAT Doblo Combi linijo odlikujejo:

 • 5 različic.
 • Slog in udobje.
 • Tehnologija in varnost.
Podrobno o Doblo combi
Fiat Professional Fullback

FULLBACK

Fiat Professional dobro pozna zahteve svojih uporabnikov in prav zato je model Fullback tako praktičen in udoben, da se ga ne naveličate niti po zaključku delovnega dne. Nič ni prepuščeno naključju: ergonomski sedeži, prostorna notranjost, ki je popolnoma klimatizirana in zvočno izolirana, ter položaj za vožnjo, ki omogoča optimalno vidljivost. Vse je zasnovano tako, da zagotavlja še večje udobje.

FIAT Fullback linijo odlikujejo:

 • Dvojna ali podaljšana kabina.
 • Izgled in udobje.
 • Inovativnost.
podrobno o Fullback
Fiat Professional Fiorino

FIORINO

Fiorino je mestno dostavno vozilo s popolnimi zunanjimi merami: dolžina 3.957 centimetrov in širina 1.716 centimetrov. Odlikujejo ga kompaktne mere, okretnost in prilagodljivost.

FIAT Fiorino linijo odlikujejo:

 • Prostornost in vsestranskost.
 • Celovita ponudba motorjev euro 6.
 • Velika izbira dodatne opreme.
Podrbono o Fiorino

Zakaj Fiat Professional

Financiranje

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija lahko uredite vse potrebno za nakup avtomobila – enostavno, hitro ter prilagojeno vašim željam in zmožnostim – in vaš izbrani FIAT preprosto odpeljete. Več o načinih financiranja.

Asistenca Fiat

Asistenca Fiat Professional je sestavni del programa prednostnega servisa na cesti, ki pripada le lastnikom vozil Fiat Professional, kupljenih v pooblaščeni prodajni mreži Fiat Professional.
Asistenca Fiat Professional nudi po vsej Evropi niz ugodnosti, vključno z najemom vozila, popravilom vozila in hotelsko namestitvijo.

Fiat Professional 5 plus

Fiat Professional 5 Plus je zagotovilo o kakovosti lahkih dostavnih vozil Fiat Professional, saj priča o našem zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Storitev Fiat Professional 5 Plus prejmete brezplačno ob nakupu novega lahkega dostavnega vozila Fiat Professional.