2final-v

Poslovalnica

Maribor

Vse lokacije >

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka: od 8.00 do 18.00

Sobota: od 9.00 do 12.00
SERVIS
Od ponedeljka do petka: od 8 do 17.00
Nedelje in prazniki: zaprto

Pišite nam

Vozila Ford:
infoford@avto-triglav.si

Vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional:
info@avto-triglav.si

Pokličite nas

Vozila Ford:
(02) / 460 01 50

Vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional:
(02) 460 01 60

Rabljena vozila:
(02) 460 01 29

FORD VOZILA

Pri Fordu si nenehno prizadevamo narediti vaše življenje lažje. Ne glede na to, ali gre za podporo pri novem ali vaše obstoječem vozilu. Naša ponudba je vedno aktualna.

Ford KA+

JE VARČEN. JE PROSTOREN. JE VEČJI OD PRIČAKOVANJ.

Vozilo, ki večkratno navdušuje, saj vsebuje praktične funkcije, ki napravijo vožnjo varno, udobnejšo in seveda tudi zabavno. Odkrijte prednosti življenja, obogatenega s KA+ in popolnoma uživajte v vsakem trenutku vožnje. KA+ je presenetljivo prostorno kompaktno vozilo. Zadnji sedeži se zaradi radodarne ramenske širine z lahkoto prilagodijo trem zadnjim potnikom. In še razveseljiva novica za višje osebe: zaradi večjega prostora za noge se ne boste počutili utesnjeno.

Podrobno o Ford KA+

Ford Fiesta

Ultrasodoben slog in osebna nota, ki vam mogoča, da svoj avtomobil prilagodite po svojem okusu. Več naprednih tehnologij in nepogrešljivih funkcij. Razburljiva, dinamična vožnja, zasnovana tako, da vam prikliče nasmeh na obraz. Fiesta naslednje generacije je narejena na novi zasnovi. Hitro boste ugotovili, da njegov inteligentni dizajn ponuja še več, kot se zdi na prvi pogled.

Podorbno o Ford Fiesta

Ford Fiesta Active

Povsem novo vozilo Fiesta Active je prvi član nove družine Fordovih modelov “crossoverjev” Active, ki trpežne oblikovne poteze in izboljšano vsestranskost po navdihu športnih terencev (SUV-jev) združujejo z zabavno Fordovo vozno dinamiko, dovršenim udobjem in tehnologijami za pomoč vozniku. Večkrat nagrajena Fiesta Active s petimi vrati se zaradi povečanega odmika od tal ponaša s še več praktičnosti, ki omogoča večjo zmogljivost na slabših cestiščih, višji vozni položaj pa zagotavlja samozavest pri vožnjah v mestu in na avtocestah.

Podrobno o Ford Fiesta Active

Ford Fiesta ST

Popolnoma nova Fiesta ST združuje vso Fordovo znanje in lastnosti, ki so vam všeč. Najintenzivnejšim in najbolj vsestranski paketu Fordovih odlik doslej. Nova Fiesta ST je močnejša, bolj odzivna in bolj zabavna za vožnjo kot kdajkoli prej. Povsem nov 1,5-litrski motor EcoBoost prinaša 200 KM s 290 Nm navora in časom 0-100 km/h v 6,5 sekunde. Možnost deaktivacije cilindra lahko izboljša učinkovitost za vsakodnevno vožnjo, kar vam pomaga prihraniti gorivo. Uvedba mehanskega diferenciala z omejenim zdrsom izboljša vleko in nadzor, ko to najbolj potrebujete.

Podrobno o Ford Fiesta ST

Novi Ford Tourneo Courier

Novi Tourneo Courier je kompakten in vsestranski, zato vas bo navdušil tako pri delu kot pri razvedrilu – in pri kombinaciji obojega. Skrbno izdelano novo notranjost odlikujejo prilagodljivi sedeži za udobno namestitev do petih oseb. Različne razporeditve vam omogočajo, da si zagotovite dodaten prostor za prevoz predmetov vseh velikosti. Po novem tudi z nagrajenim sistemom SYNC 3 za posredovanje v primeru nesreče eCall, možnost prostoročne uporabe telefona ter podpora za delovanje sistemov Apple CarPlay® in Android Auto®. S prenovljeno obliko in večjo učinkovitostjo je novi Tourneo Courier najpametnejši način za prevoz zajetnejšega tovora ali vseh, ki želijo poleg.

Podrobno o Novi Ford Tourneo Courier

Ford EcoSport

Zmogljiv, učinkovit in inteligenten, s še več stila ter nadgradnjo vsega, kar predstavlja mali SUV. Vse to ponuja novi EcoSport: vozilo, ki vam bo vlilo navdušenje nad vožnjo. Usedite se za volan in spoznajte nadzor nad vrsto naprednih sistemov za pomoč vozniku. Inteligentni pogon na vsa kolesa (AWD) omogoča izjemno upravljanje v spremenljivih pogojih. Pomoč pri speljevanju v hrib vam pomaga preprečiti zdrs pri speljevanju v klanec. LED-dnevne luči združujejo visoko vidljivost, kot tudi moderni videz.

Podrobno o Ford EcoSport

Novi Ford Focus

Vzemite vse, kar poznate in obožujete v Focusu. Dodajte popolnoma novo raven inteligentnega oblikovanja, sodoben stil in več prostora kot kdajkoli prej. Združite ga z najnaprednejšo povezljivostjo in vrsto naprednih tehnologij za pomoč vozniku, ki vam bodo olajšale življenje. To je popolnoma novi Focus. Odkrijte ga tudi vi.

Podrobno o Novi Ford Focus

Ford Focus RS

Za cenjeno oznako RS je moral ta avto prestati testiranja v razbeljeni vročini Arizone, ledenih arktičnih pustinjah in na najzahtevnejših svetovnih dirkališčih. Povsem novi Focus RS, ki ga poganja 2,3-litrski EcoBoost, navdušuje z osupljivo statistiko. Vse to dopolnjuje vrsta naprednih športnih tehnologij, vključno s štirikolesnim pogonom, nadzorom speljevanja Launch Control, izbiro voznega načina … Oblikovanje avtomobila govori samo zase.

Podrobno o Ford Focus RS

Ford C-MAX in Ford Grand C-MAX

Nadvse sodoben slog in vrhunska tehnologija, združena v družinskem avtomobilu, ki ne pozna kompromisov. Družinsko življenje je že tako ali tako burno. Prav zato je Ford C-MAX zasnovan tako, da bo vsaka vožnja brez napora. Petsedežni C-MAX in pet- oziroma sedemsedežni Grand C-MAX: ne glede na to, katerega izberete, uživali boste v povsem novi izkušnji prilagodljivosti, praktičnosti in učinkovitosti. Dodajte še izjemno zmogljivost, odzivno vodljivost ter paleto osupljivih tehnologij in morda boste našli najbolj popoln avtomobil zase in vašo družino.

Podrobno o Ford C-MAX in Ford Grand C-MAX

Ford Kuga

Osupljivo in nadvse sodobno oblikovanje zunanjosti in notranjosti. Brezkompromisna zmogljivost in nepopustljiva učinkovitost. Popoln seznam dovršenih funkcij, sistemov in tehnologij. Praktičnost, prilagodljivost in priročnost, o kateri ste lahko le sanjali. Če tam, kjer drugi vidijo le ovire, odkrivate nove priložnosti, se vam z Ford Kugo odpirajo neskončne možnosti.

Podrobno o Ford Kuga

Ford Mondeo

Inteligenten, dovršen in osupljiv avto, ki bo poskrbel za novo raven izkušnje vožnje. Osupljivo mehko vrhunsko oblikovanje ustvarja dinamično silhueto: viden pečat, ki prepričljivo dokazuje izjemno zmogljivost in učinkovitost avtomobila. Dovršeno in inteligentno oblikovanje dopolnjujejo odlična izdelava in vrhunske tehnologije, zato smo priča najnaprednejšemu Mondeu doslej. Na dolgem seznamu inovacij je tudi Fordova tehnologija z dinamično osvetlitvijo LED: inteligentni žarometi sledijo obračanju volana in zagotavljajo odlično vidljivost v zavojih. Namesto običajnih žarnic uporabljajo izjemno učinkovita svetila LED, ki delujejo s kar osmimi načini osvetlitve. Žarometi se odzivajo na okolico in vzorec svetlobnega snopa ter intenzivnost prilagajajo vožnji po mestu ali podeželju oziroma vremenskim pogojem. Dodatna varnost? Napihljiva varnostna pasova, ki potnikoma na zunanjih zadnjih sedežih zagotavljata povsem novo raven zaščite z varnostnimi blazinami. Za osebno izkušnjo se dogovorite za testno vožnjo pri najbližjem trgovcu z vozili Ford.

Podrobno o Ford Mondeo

Ford Mustang

Prisotnost, uspešnost in inovativnost. Pripravite se na uživanje v novem Mustangu, avto, ki je drugačen od vseh drugih. Prisotnost: Preoblikovan spredaj in zadaj, Mustang 2018 ima še bolj agresiven športni profil in boljšo aerodinamiko. Vhodne odprtine prednjega pokrova prikazujejo nove zmogljivosti modificiranega 5,0-litrskega motorja V8. Za še bolj intenziven videz poskrbijo LED dnevne luči.

Podrobno o Ford Mustang

Ford S-MAX

Pametne tehnologije in nadvse sodoben slog, osupljiva zmogljivost in natančna vodljivost: to S-MAX-a dela drugačnega. Prilagodljivost, praktičnost in učinkovitost definirajo vozilo. S široko paleto izjemnih tehnologij pa je to eno najpametnejših pet oziroma sedem sedežnih vozil, kar jih je na voljo. Aktivno življenje? Našli ste avtomobil, ki je izdelan nalašč zanj. Vsi obožujemo brezkompromisnost. Če potrebujete vozilo, ki zagotavlja obliko prostora in udobja za prevoz do sedem potnikov in obenem navdušuje s svojim videzom in agilnostjo, imate samo eno izbiro. Ford S-MAX očara vsakogar. Vstopite in uživajte življenje v polnem obsegu.

Podrobno Ford S-MAX

Ford Galaxy

Naš največji enoprostorec, razkošen 7-sedežnik, z dovolj prostora, da se sprostite, prilagodljiv prtljažni prostor in najnovejša tehnologija. Izpopolnjena in dobro opremljena notranjost s sedmimi sedeži in z vrsto izjemnih tehnologij. Ford Galaxy je avtomobil, ki na novo opredeljuje potovalno izkušnjo s prilagodljivo razporeditvijo sedežev za do sedem ljudi. Nova funkcija preprostega zlaganja sedežev EasyFold, skupaj s funkcijo električnega dviga, omogoča zlaganje sedežev navzgor in navzdol s pritiskom na gumb. Zaradi dovolj prostora za sprostitev v dobro opremljeni, izjemno udobni potniški kabini, boste uživali v vsakem kilometru potovanja. Če cenite kombinacijo vrhunske kakovosti, elegantnega in hkrati sodobnega dizajna ter najnovejše tehnologije, je Ford Galaxy pravi za vas. Pripravite se na potovanje … v razkošju prostornosti.

Podrobno o Ford Galaxy

Novi Ford Tourneo Connect

Če iščete pet ali sedem vsestransko uporabnih sedežev ali vozilo, ki vas bo spremljalo tako v delovnem kot v prostem času, bo novi Tourneo Connect poskrbel za izjemno vozno izkušnjo. Vozilo navdušuje z neverjetno prilagodljivim sistemom sedežev. Osupljivo obsežen je tudi seznam serijske opreme in tehnologij za doplačilo, ki bi jih sicer pričakovali pri veliko dražjih kombijih za prevoz oseb. Dovršeni in obenem do uporabnika prijazni sistemi poskrbijo, da ob prostoročni uporabi ostanete povezani, pomagajo vam nadzirati in uravnavati hitrost ter celo zaščitijo pešce v vaši okolici. S posodobljeno zunanjostjo in izboljšano notranjostjo ter varčnejšo porabo je novi Tourneo Connect odlična izbira za prevoz kogarkoli in česarkoli od točke A do točke.

Podrobno o Ford Tourneo Connect

Ford Edge

V ospredju naših športnih terencev je Ford Edge vrhunec sodobne dodelanosti. Silna zmogljivost, napreden slog in vrhunske tehnologije postavljajo ta avtomobil v ospredje. Z drzno in navdušujočo držo na cesti je to vozilo več kot samo športni terenec, saj predstavlja samozavestno sporočilo o vozniku.

Podrobno o Ford Edge

Ford Ranger

Ford Ranger si je prislužil svoj sloves najbolje prodajanega pick-upa v Evropi in Sloveniji kot poltovornjak, ki lahko pride kamorkoli in zmore karkoli. Ranger želi utrditi ta sloves z nizom izboljšav na področju dizajna, zmogljivosti in tehnologije. Preizkušena praktičnost je v skladu z izjemno zmogljivostjo in varčnostjo, vrsto neverjetnih tehnologij in naprednim slogom.

Podrobno o Ford Ranger

Ford Tourneo Custom

V svetu potniških kombijev lahko novi Tourneo Custom udobno sprejme do devet potnikov. Sodobni stil združuje z inteligentnim in funkcionalnim dizajnom, ki zagotavlja prostorno, udobno in varno okolje za potnike, pa tudi veliko prostora za prtljago.

Podrobno Tourneo Custom

Novi Ford Transit Courier

Okretni novi Transit Courier je najbolj kompakten v paleti modelov Transita, s katerimi si deli cenjeno praktičnost in uporabnost večjih vozil. S prostornino 2,3 kubične metre boste vanj natovorili več kot v druge dostavnike v tem razredu. Nova različica je opremljena tudi s številnimi naprednimi tehnologijami. Med njimi so tudi sistemi za povezavo, prostoročno uporabo telefona in pomoč pri nadziranju hitrosti, poskrbeli pa bodo tudi za zaščito pešcev v okolici vozila. Nov 6 stopenjski menjalnik zagotavlja, da bo vožnja varčnejša kot kadarkoli doslej.

Podrobno o Novi Ford Transit Courier

Novi Ford Transit Connect

Z dovršenim novim videzom, celovito posodobljeno notranjostjo in več naprednimi tehnologijami kot kadarkoli doslej je novi Transit Connect naredil velik korak naprej. Še vedno ga odlikujejo čvrstost, trpežnost in funkcionalnost, tako značilne za Transita, dopolnjujejo pa jih dovršene funkcije, kot sta odprtina v predelni steni za prevoz daljših predmetov in prilagodljiv sovoznikov sedež. Izbirate lahko med kratko in dolgo medosno različico s prostornino za tovor do 3,6 m³ (VDA), nosilnostjo 520–903 kg in različnimi karoserijskimi izvedbami, saj so na voljo tako furgon kot kombi in furgon s podaljšano kabino. Izjemno dovršeni dostavnik vas bo zagotovo navdušil tudi z neprecenljivimi tehnologijami za pomoč vozniku. Med njimi so sistemi za zagotavljanje povezav in prostoročno uporabo naprav, nadzor in uravnavanje hitrosti ter celo za pomoč pri zaščiti pešcev v okolici vozila. Tehnologije pomagajo zmanjšati porabo goriva in izpuste ter s tem na stroške uporabe.

Podrobno o Novi Ford Transit Connect

Ford Transit Šasija s kabino

S petimi dolžinami okvirjev, vključno z novo posebej dolgo medosno razdaljo s podaljšanim okvirjem L5, razponom največje dovoljene mase od 3100 do 4700 kg, izbiro med prednjim in zadnjim pogonom ter pogonom na vsa kolesa in enojno ali dvojno kabino je Ford Transit dostavnik, na katerega se lahko zanesete tudi pri najtežjem delu.

Podrobno o Ford Transit Šasija s kabino

Ford Transit

NAJVEČJI FURGON V SVOJEM RAZREDU

S široko izbiro medosnih razdalj, slogov kabin, višin strehe, motorjev in še več zagotavlja obsežen nabor možnosti, s katerimi lahko vozilo oblikujete po svojih željah. Na kratko povejte, s čim se ukvarjate, navedite svoje zahteve in našli boste vozilo Transit, ki je posebno prilagojeno vašim potrebam. Dolg seznam vrhunskih tehnologij vključuje SYNC s sistemom za pomoč v sili, prilagodljivi tempomat in samodejno zmanjševanje hitrosti pri vožnji v ovinkih. Vse to, da bo vaše življenje lažje. Ker mnogi od teh sistemov delujejo samodejno, se lahko vi osredotočite na pomembnejše stvari. Druge tehnologije, kot je pametno regenerativno polnjenje, močnim motorjem vozil Transit pomagajo prihraniti še več goriva. Kako velik tovorni prostor potrebujete? Transit se ponaša z velikim tovornim prostorom do 15,1 m3 in prilagodljivostjo, ki vam omogoča shranjevanje predmetov, dolgih tudi do 4,2 m (z nameščeno standardno pregrado). Vozilo ima tudi ploščo polpriklopnika, ki zdrži do 3,5 tone. Ne glede na to, kaj prevažate, bodo izredno močne ključavnice in dodelani alarmi varovali vaš tovor in vaše vozilo. Transit je na voljo v več različicah in sicer Kombi, Kombi Furgon, Furgon, Minibus, Šasija s kabino ter Šasija z dvojno kabino.

Podrobno o Ford Transit
PRIZNANO

V zadnjih letih je s svojimi vodilnimi modeli je Ford nesporno prvak v osvajanju mednarodnih priznanj in nagrad na najrazličnejših področjih, od inovativnosti, oblikovanja, do izborov »Mednarodni motor leta«. Iz preprostega razloga: Fordovi izjemni tehnološki dosežki niso nikoli sami sebi namen. Prežema jih misel na voznika in sopotnike, njihovo varnost, udobje in preprostost vožnje!

POMOČ NA CESTI 24/7

Zavedamo se, da je vaše vozilo velikokrat v uporabi ves čas. Zaradi morebitnih nepredvidljivih težav z vozilom vaš posel ne bo trpel, saj vam v primeru okvare nudimo pomoč na cesti 24 ur na dan vse dni v tednu. Klicni center za pomoč je strankam Centra za poslovne uporabnike na voljo na brezplačni telefonski številki 080 19 19.

2final-v